Kosovë

Podujeva do të mbetet pa furnizim me ujë të shtunën

Foto: KOHA
 

Ujësjellësi rajonal “Prishtina” ka bërë të ditur se qyteti i Podujevës dhe disa fshatra të tij do të mbeten pa furnizim me ujë ditën e shtunë.

Sipas njoftimit të kompanisë të premten, ndërprerja e furnizimit do të bëhet për shkak të punimeve teknike.