Kosovë

Komuna e Podujevës ankohet se “Pastrimi” s’po i kryen shërbimet me kohë

 

Të pakënaqur me shërbimet e Kompanisë Regjionale “Pastrimi” janë shprehur në Komunën e Podujevës dhe përfaqësues të shoqërisë civile. Ata thonë se ka kohë që kjo kompani është duke e vonuar grumbullimin dhe bartjen e mbeturinave në qytet dhe fshatrat e kësaj komune

Ankesa ndaj kompanisë regjionale “Pastrimi” ka Komuna e Podujevës, derisa të pakënaqur me shërbimet e saj janë shprehur edhe në shoqërinë civile.

“Pastrimi”, siç thonë, ka kohë që është duke e vonuar grumbullimin dhe bartjen mbeturinave në këtë komunë.