Kosovë

VV-ja në Lipjan sërish kërkon zbritjen e çmimit të çerdhes në qytet

 

Lëvizja Vetëvendosje në Lipjan, sërish ka kërkuar nga Kuvendi Komunal që të merret në konsideratë kërkesa e tyre për zbritjen e çmimit të çerdhes publike në Lipjan nga 60 euro në 30 euro.

Kjo kërkesë vjen pasi që për dy çerdhet tjera në Sllovi dhe Gadime është marrë vendim nga Kuvendi që të aplikohet tarifa prej 30 eurosh për një fëmijë nga janari i vitit të ardhshëm.