Kosovë

Monitoruesit e opozita akuzojnë ekzekutivin në Shtime për mbajtjen e mbledhjes së KK-së në Shqipëri

 

Një pjesë e kuvendarëve të Shtimes për dy ditë me radhë kanë qëndruar në Shqipëri për ta mbajtur mbledhjen e radhës së Kuvendit Komunal dhe për ta festuar 28 Nëntori.

Por shpenzimet e ekzekutivit për këtë destinim janë kundërshtuar nga monitoruesit e Komunës.