Kosovë

Me aktivitete kulturore është shënuar 28 Nëntori në Prizren

 

Dita e Flamurit në qytetin e Prizrenit është shënuar me aktivitete të ndryshme kulturore. Në sheshin kryesor 28 Nëntori është kremtuar me këngë e valle.

Në akademinë solemne të organizuar nga Komuna, që është mbajtur në amfiteatrin e universitetit “Ukshin Hoti”, është përkujtuar rëndësia historike e kësaj dite për shqiptarët dhe sakrifica e brezave të shumtë për flamurin kuqezi.