Kosovë

Vdes infermieri i QMF-së në Mitrovicë

 

Oda e Infermierëve të Kosovës njoftoi të dielën se ka vdekur infermieri nga Mitrovica, Xhylazim Istrefi.

Në njoftim u tha se Istrefi ishte punëtor i zellshëm, humanist dhe me virtyte të larta njerëzore.