Kosovë

Hyseni: Shkollave të Gjilanit do t’u shtohen pesë terrene sportive

 

Kryetari i Komunës, Alban Hyseni ka thënë se 5 terrene sportive do t’u shtohen shkollave të Gjilanit. Vlera e këtij investimi është 303 mijë euro. Njoftimin e ka bërë të martën në profilin e tij në Facebook ku nuk ka dhënë shumë detaje.

Shkollat në të cilat do të bëhet ky investim janë: Shkolla “Bajram Curri”, në fshati Shurdhan, “Skënderbeu” në Vërbicë të Kmetocit, “Fetah Qerimi” në Vërbicë të Zhegocit, shkolla “Afërdita” në Kishnapole dhe “Sadulla Brestovci” në Gjilan.