Kosovë

Pas vërshimeve, shpallet gjendje e jashtëzakonshme në Skenderaj

 

Kryetari i Komunës së Skenderajt Fadil Nura, ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme në komunën e Skenderajt.

Kjo si pasojë e vërshimeve që kanë ndodhur pas reshjeve të pandërprera të shiut. “Si rrjedhojë e reshjeve të pandërprera, nga e cila gjendje është rënduar situata në përgjithësi, si dhe në bazë të kompetencave dhe autorizimeve, kam marrë vendim që të shpallim gjendje të jashtëzakonshme në gjithë territorin e komunës sonë”, ka shkruar Nura në Facebook.