Kosovë

Skenderaj krijon fond për të ndihmuar familjet e dëmtuara nga vërshimet

Foto ilustrim
 

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka bërë thirrje për ndihmë në rindërtimin e zonave të shkatërruara nga vërshimet, rimëkëmbjen e familjeve të prekura dhe kthimin e jetës normale.

Ai bëri apel që kjo ndihmë të bëhet përmes fondit të cilin e ka krijuar kjo komunë.