Kosovë

Fushë-Kosova i bart 6.3 milionë euro të hyra

 

Kuvendarët e Fushë-Kosovës i kanë bartur 6 milionë e 354 mijë e 114 euro të hyra vetjake nga viti 2022 në vitin 2023. Por, kundër këtij propozimi kanë votuar këshilltarët e Lëvizjes Vetëvendosje (LVV) dhe Partisë Demokratike të Kosovës (PDK). Zyrtarët opozitarë e kanë quajtur keqmenaxhim e keqplanifikim bartjen e këtyre mjeteve, ndërkohë që, sipas tyre, nevojat dhe kërkesat e qytetarëve janë të shumta.

KOHA ka raportuar edhe javën që shkoi për këtë bartje të të hyrave. Shefi i Grupit të këshilltarëve të PDK-së, Mirsad Qyqalla, kishte thënë se kjo bartje nuk ka qenë e papritur për ta, për shkak të dinamikës së punëve në këtë komunë.