Kosovë

LDK-ja akuzon pushtetarët e Prizrenit për shitjen e vendeve të punës

 

Të rinjtë nga Dega e LDK-së në Prizren kanë shprehur shqetësimin lidhur me punësimet në arsim përmes një aksioni simbolik, me ç’rast kanë akuzuar pushtetarët lokalë për shitjen e vendeve të punës. Drejtuesit e dikasterit të arsimit kanë kërkuar ballafaqim me fakte duke i quajtur spekulime akuzat

Forumi i Rinisë i Degës së LDK-së në Prizren përmes një aksioni simbolik, të hënën, ka akuzuar udhëheqësit komunalë për shitjen e vendeve të punës në sektorin e arsimit.

Astrit Temaj nga Forumi i Rinisë së LDK-së, ka theksuar se bazuar në shqetësimin e deponuar në organet e rendit, një barnatore ka shërbyer si pikë që të kryhen këto shitje të vendeve të punës dhe se për këtë arsye është vendosur që Komuna të quhet simbolikisht “ShaqaFarm”.