Kosovë

Komuniteti turk në Prizren nis fushatë për mbledhjen e ndihmave humanitare

 

Përfaqësues politikë dhe aktivistë të shoqërisë civile nga radhët e komunitetit turk janë mobilizuar për të shprehur solidaritetin me qytetarët në zonat e prekura nga tërmeti shkatërrimtar në Turqi.

Me iniciativë të Shoqatës së afaristëve “Esnaf” dhe të partisë politike turke, KDTP, si dhe me pjesëmarrjen e shoqatave të tjera të komunitetit turk në Prizren, është mbajtur një takim me qëllim të ofrimit të përkrahjes.