Kosovë

LVV: Kontrata 267 mijë euroshe iu dha vjehrrit të drejtoreshës në Obiliq

 

Lëvizja Vetëvendosje në Obiliq ka adresuar akuza në drejtim të drejtoreshës për Mbrojtje të Mjedisit, Fitore Hashani. Sipas një komunikate për media të kësaj partie, kontrata 267 mijë euro i është dhënë vjehrrit të vetë drejtoreshës Hashani.

“Kontrata kornizë në vlerë 267.000€, me titull ‘Pastrim i mbeturinave ilegale, rrënimi i objekteve, pastrim i shtratit të përrockave-lumenjve e shërbime tjera publike dhe për raste emergjente’, tenderi i të cilës është hapur gjatë mujit tetor rezulton që të ketë fitues vjehrrin (burrin) e Drejtoreshës së Drejtorisë për Mbrojtje të Mjedisit”, thuhet në komunikatën për media të Lëvizjes Vetëvendosje.