Kosovë

Peja e “mbuluar” nga mbeturinat, kompania paralajmëron shtrenjtimin e tarifave

 

Gati në çdo cep të qytetit të Pejës mund të hasësh në mbeturina, kjo pasi që ato hidhen në mënyrë ilegale nëpër trotuaret e rrugëve të këtij qyteti. Përkundër kësaj dukurie, ndërmarrja publike për menaxhimin e mbeturinave po paralajmëron edhe rritjen e tarifave për shërbime nga 5 në 6 euro.

Nga partia opozitare Vetëvendosje në këtë komunë kanë kritikuar kompaninë për menaxhimin e mbeturinave dhe komunën për mosmirëmbajtjen e ambientit.