Kosovë

Nxënësit shprehin pakënaqësi për kushtet e rënda në gjimnazin “Shaban Hashani”

 

Me pankartën “Duam shkollë të re!”, nxënësit e shkollës të mërkurën kanë shprehur pakënaqësinë për kushtet në objektin e vjetruar. Nxënësja Jona Sefedini ka thënë se krahas kundërmimit të rëndë, në objekt shpesh janë hasur edhe brejtës. Ndërkaq në DKA-në e qytetit kanë thënë se presin që punimet për ndërtimin e objektit të ri shkollor të përmbyllen në nisjen e vitit të ri shkollor në shtator

Muret gjysmë të zhveshura nga shtresa e fasadës së rënë nga njomja prej të reshurave atmosferike dhe dritaret me xhama vende-vende të thyer e që i shpërfaqin gjurmët e pluhurit të shtresuar ndër vite janë pamjet me të cilat nxënësit e gjimnazit të shkencave shoqërore “Shaban Hashani” në Ferizaj e nisin mësimin përditë.

Me pankartën “Duam shkollë të re!”, nxënësit e kësaj shkolle të mërkurën kanë shprehur pakënaqësinë për kushtet në objektin e vjetruar.