Kosovë

Kaçanikut me mbi 800 mijë euro të pashpenzuara, Komuna thotë se shkak është inflacioni

Komuna e Kaçanikut - objekti
 

Komuna e Kaçanikut gjatë dy vjetëve të fundit ka ngecur në shpenzimin e gjithsej 814 mijë e 722 euro, të cilat ishin të planifikuara për investime kapitale e mallra dhe shërbime.

Të gjitha këto mjete janë bartur, me vendim të Kuvendit, nëpër kategori të ndryshme që të shpenzohen gjatë këtij viti.