Kosovë

Fillon regjistrimi dhe verifikimi i konsumatorëve të KRM “Pastrimi” në Podujevë

Foto: Arkiv
 

Zyrtarët komunalë të Podujevës kanë njoftuar se bashkë me Kompaninë Regjionale të Mbeturinave “Pastrimi”, të martën do të fillojnë regjistrimin e bizneseve dhe ekonomive familjare të paregjistruara në sistemin për menaxhimin e mbeturinave.

Sipas tyre afati i regjistrimit është gjashtëdhjetë ditë.