Kosovë

Pejë, fabrika e ujit kapet duke keqpërdorur ujin

 

Kompania rajonale e ujësjellësit, “Hidrodrini”, ka njoftuar se pas një aksioni të zhvilluar në një fabrikë për prodhimin e ujit në Pejë ka hasur në keqpërdorim të ujit.

“Gjatë inspektimeve në perimetrin brenda hapësirave të fabrikës, janë gjetur e zbuluar dy lidhje ilegale, njëra Ø 100 dhe tjetra Ø 32”, thuhet në njoftim.