Kosovë

Obiliqi organizon ushtrim për reagim në raste emergjente

 

Komuna e Obiliqit gjegjësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike Emergjente ka organizuar një trajnim “Ushtrimi fushor veprimi i shpejtë 10”, në bashkëpunim me Policinë, Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK), Kryqin e Kuq, Kek-un dhe KFOR-in se si duhet të reagojnë në raste emergjente.

Ndërsa është hera e parë që organizohet një trajnim i tillë ku janë përfshirë edhe KFOR-i si bashkëpunues.