Kronikë e zezë

Vrasje në tentativë në Prishtinë

Vrasje në tentativë në Prishtinë

Njësia policore, të dielën ka hasur tre të dyshuar meshkuj kosovarë në Prishtinë, ku prej tyre njëri ishte i plagosur nga arma e zjarri dhe tjetri ishte i therur me thikë.

Sipas njoftimit nga Policia, të lënduarit janë dërguar në QKUK, dhe sipas mjekut janë jashtë rrezikut për jetë.