Kronikë e zezë

Policia e Kosovës ndalon 64 persona që nuk zbatuan vendimin për kufizim të lëvizjes

Policia e Kosovës ndalon 64 persona që nuk zbatuan vendimin për kufizim të lëvizjes

Policia e Kosovës ka ndalur 64 persona gjatë 24 orëve të fundit, për shkak të mos veprimit sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë.

38 persona janë ndalur në Prishtinë, 21 në Prizren, dy persona në Gjilan, dy Gjakovë dhe një në Mitrovicë të Jugut.