Kronikë e zezë

Arma që u përdor për vrasjen në Rrëshen rezulton e vjedhur në Rahovec

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës përfshihet në hetimet për vrasjen e Kastriot Reçit më 7 janar në qendër të qytetit të Rreshenit.

Kjo vrasje është ende pa autor dhe është paraprirë në një zinxhir vrasjesh të fisit Reçi e Gjini. Por, arma me të cilën është ekzekutuar Kastriot Reçi është sekuestruar nga policia në ditën e vrasjes. Arma është një snajper i tipit “Sabatti” që është hedhur nga autori, pasi ka realizuar vrasjen e Reçit, shkruan KOHA.