Kronikë e zezë

Dy të arrestuar në Prishtinë për keqpërdorim të kartelave bankare

Dy të arrestuar në Prishtinë për keqpërdorim të kartelave bankare

Dje gjatë ditës në Prishtinë janë arrestuar dy meshkuj pasi të njëjtit kanë kryer vepër penale, “keqpërdorim i kartelave bankare dhe të kreditit” si dhe “hyrje në sistemin kompjuterik”.

Policia njofton se të dyshuarit përmes kompjuterëve kanë arritur të marrin në posedim të dhëna përfshirë kartelat bankare, e-mail adresat ,dhe fjalëkalime.