Kronikë e zezë

Shtatë të arrestuar për dhunë në familje në disa qytete të Kosovës

Shtatë të arrestuar për dhunë në familje në disa qytete të Kosovës

Në Prishtinë, Lipjan, Rahovec, Gjakovë e Fushë Kosovë shtatë persona janë arrestuar për dhunë në familje.

Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh bën të ditur se në Rahovec është arrestuar dje një i dyshuar, i cili së bashku me të dyshuarën femër kosovare kanë sulmuar në mënyrë fizike dhe verbale, viktimën femër kosovare, e cila ka pësuar lëndime të lehta trupore.