Kronikë e zezë

Policia ndalon 28 persona që s’respektuan masat e qeverisë

Policia ndalon 28 persona që s’respektuan masat e qeverisë

Në 24 orët e fundit Policia e Kosovës ka ndaluar 28 persona të cilët nuk kanë respektuar masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës dhe autoritetet e shëndetësisë.

Më së shumti ndalime policia ka realizuar në Prizren, në total 17.