Kronikë e zezë

Dy të arrestuar në Gjakovë e Leposaviq për kalim ilegal të kufirit

Dy të arrestuar në Gjakovë e Leposaviq për kalim ilegal të kufirit

Gjykata për Kundërvajtje në Kosovë ka lëshuar vendim për ndalim hyrje për një vit dhe dëbim nga shteti për një shtetas të Shqipërisë.

Kjo pasi i njëjti e ka kaluar ilegalisht kufirin përmes pikës kufitare në Gjakovë.