Kronikë e zezë

Dy të arrestuar në Prishtinë për sulm seksual

Dy të arrestuar në Prishtinë për sulm seksual
 

Dy persona në raste të ndryshme janë arrestuar në Prishtinë për veprën “sulm seksual.

Policia njofton se rasti i parë ka ndodhur më 15 maj dhe i dyshuari është identifikuar dhe arrestuar.