Kronikë e zezë

Policia parandalon hedhjen e një të riu nga ura në Bardhosh

Policia parandalon hedhjen e një të riu nga ura në Bardhosh

Policia e Kosovës ka njoftuar se të shtunën në mesditë, ka parandaluar hedhjen e një të riu nga ura në fshatin Bardhosh në Prishtinë, në pjesën e autostradës Trudë-Mazgit.

Sipas njoftimit nga policia, rreshteri B.B. dhe zyrtari policor Sh.D. gjatë patrullimit rutinë në autostradë, kishin vënë re të riun që ka tentuar të hidhej nga ura. Në vend të ngjarjes bëhet e ditur se kanë qenë edhe të mitur që e kanë mbajtur me forcë personin që të mos hidhej.