Kronikë e zezë

Suspendohet polici në Drenas për “komente në Facebook”

Suspendohet polici në Drenas për “komente në Facebook”

Policia e Kosovës njofton se lidhur me rastin e publikimit/komentimit përmes rrjetit social Facebook nga një zyrtar policor për rajonin e Drenicës, janë ndërmarrë masat e menjëhershme dhe i njëjti është suspenduar dje.

I njëjti B.D, është suspenduar pas komenteve të ngjashme si “A dini qysh mundet Kosova m’u bë me kopsht zoologjik për një kohë të shkurtër – Veç e rrethekon Drenicën n’tela”.