Kronikë e zezë

13 të ndaluar në Kosovë për 24 orë për mosrespektim të masave gjatë pandemisë

Foto: Alban Bujari / Koha
Foto: Koha / Arkiv
 

Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka arrestuar vetëm dy persona të cilët s’respektuan masat e marra nga Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë, në kohë të pandemisë. Derisa, 11 të tjerë janë ndaluar e më pas janë liruar me procedurë të rregullt. 

Arrestimi i dy personave është bërë në rajonin e Gjilanit.