Kronikë e zezë

SPAK-u pushon çështjen ndaj të dyshuarve për sulme terroriste gjatë ndeshjes Shqipëri - Izrael

SPAK-u pushon çështjen ndaj të dyshuarve për sulme terroriste gjatë ndeshjes Shqipëri - Izrael

Gjykata e Posaçme Antikorrupsion ka pushuar çështjen ndaj shtetasve Bekim Protopapa, Ergys Faslija, Xhezair Fishti dhe Medat Hasani të arrestuar në vitin 2016 si të dyshuar për përgatitjen e një sulmi terrorist gjatë ndeshjes Shqipëri – Izrael, shkruan Mapo të mërkurën.

Tashmë drejtësia shqiptare me pushimin e çështjes i ka shpallur të pafajshëm katër shtetasit e sipërpërmendur ndaj dyshimeve të mëparshme.