Kronikë e zezë

Një i burgosur në Shqipëri var vetën

Një i burgosur në Shqipëri var vetën

Një i burgosur në Shqipëri ka kryer vetëvrasje.

Burime bëjnë me dije se një 51 vjeçar vari veten me çarçaf në tualetin e mjediseve të paraburgimit Fier dhe ndërroi jetë në spital.