Kronikë e zezë

Policia ndaloi 16 persona të hënën për mosrespektim të masave

Policia ndaloi 16 persona të hënën për mosrespektim të masave

Policia e Kosovës ka ndaluar 16 persona për mosrespektim të masave të parapara për parandalim të përhapjes së koronavirusit.

Në raportin e policisë është thënë se tetë persona janë ndaluar në Mitrovicë të Veriut, gjashtë në Gjakovë dhe dy në Prizren.