Kronikë e zezë

Publikoi në Facebook “barna që luftojnë koronavirusin”, ngrihet aktakuzë ndaj gjilanasit

Publikoi në Facebook “barna që luftojnë koronavirusin”, ngrihet aktakuzë ndaj gjilanasit
Foto: Ilustrim

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit K.A., për shkak të veprës penale ‘’Prodhimi dhe shpërndarja e produkteve të dëmshme mjekësore’’.

Sipas aktakuzës, më 6 prill 2020, i pandehuri K.A., në fshatin Përlepnicë Komuna e Gjilanit, ka vënë në qarkullim barna ose produkte të dëmshme mjekësore, pa iu bërë kontrolli i nevojshëm nga personi apo enti i autorizuar, në atë mënyrë që përmes rrjetit social ‘’Facebook’’, ka publikuar njoftimin për vënien në qarkullim të barit për luftimin e koronavirusit COVID-19.