Kronikë e zezë

Shkëmbim zjarri ndërmjet Policisë dhe të dyshuarve për vjedhje në Viti

Shkëmbim zjarri ndërmjet Policisë dhe të dyshuarve për vjedhje në Viti

Dje raportohet se ka pasur shkëmbim zjarri ndërmjet Policisë dhe disa të dyshuarve për vjedhje në Viti.

Këtë e bën të ditur Policia e Kosovës, e cila shton se rasti ka ndodhur rreth orës 02:37, transmeton KOHA.