Kronikë e zezë

Plaçkitet një shkollë në Prizren

 

Persona të panjohur kanë hyrë me forcë të hënën në objektin e një shkolle në Prizren dhe kanë vjedhur pajisje shkollore. Kjo është njoftuar në raportin e policisë.

“Është raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në objektin e një shkolle dhe nga kabineti kanë vjedhur disa pajisje shkollore. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.