Kronikë e zezë

Në Prishtinë e Klinë, katër të plagosur nga vrasjet në tentativë

 

Policia e Kosovës ka njoftuar për dy raste të vrasjeve në tentativë, në Prishtinë dhe Klinë.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë, të përcjellë të hënën, në lagjen Dardania në Prishtinë, pas një konfrontimi është therë me thikë një person dhe sipas mjekëve, është jashtë rrezikut për jetë.