Kronikë e zezë

Një i arrestuar në Pejë për vjedhje të një motoçiklete dhe 9 shtëpizave të kompjuterit

Një i arrestuar në Pejë për vjedhje të një motoçiklete dhe 9 shtëpizave të kompjuterit
Foto: Policia e Kosovës

Është arrestuar në Vitomiricë të Pejës një i dyshuar për vjedhje të një motoçiklete dhe 9 shtëpizave të kompjuterit.

Policia e Kosovës përmes një raporti thotë se bëhet fjalë për N.A, i lindur më 1986.