Kronikë e zezë

Sekuestrohen mbi 31 mijë euro në Rinas

Sekuestrohen mbi 31 mijë euro në Rinas
 

Policia Kufitare e Rinasit ka proceduar penalisht dy persona për mosdeklarim të të hollave në kufi dhe ka sekuestruar 31400 euro.

Shtetasi G.Q. i lindur në Mal të Zi dhe banues në Austri ka deklaruar se paratë i duhen për biznes dhe nuk e dinte se duhet t’i deklaronte. Po të njëjtën gjë ka thënë edhe shtetasi turk që vinte nga Stambolli drejt Tiranës.