Kronikë e zezë

Katër të arrestuar në Prishtinë e Gjakovë për dhunë ndaj grave

Katër të arrestuar në Prishtinë e Gjakovë për dhunë ndaj grave

Katër persona janë arrestuar për dhunë në familje, në Prishtinë dhe në Gjakovë.

Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh bën të ditur se tre raste janë në Prishtinë e një në Gjakovë.