Kronikë e zezë

Viktimat e besimit në ringjallje i përkisnin sektit “Kulla e Rojës”

Viktimat e besimit në ringjallje i përkisnin sektit “Kulla e Rojës”

Mësohet se familjen Josifi në Kombinat dyshohet se e kanë rekrutuar një grupim i panjohur më parë i quajtur “Guard Tower” apo “Kulla e Rojes”.

Sipas burimeve nga prokuroria ka qenë pikërisht ky grupim sektar i cili me aplikimin e metodave ekstreme dhe me predikimet e tyre kanë çuar në vetëflijim Zhaneta dhe Anisa Josifin.