Kronikë e zezë

Digjen dy vetura afër shtëpisë së Sabit Gecit në Prishtinë

Digjen dy vetura afër shtëpisë së Sabit Gecit në Prishtinë

Rreth orës 05:00 të mëngjesit, janë djegur dy vetura në Prishtinë. Veturat e tipit AUDI dhe BMW ishin të parkuara, siç ka mësuar KOHA, para shtëpisë së ish-pjesëtarit të UÇK-së, Sabit Gecit.

Policia, përmes një përgjigjeje zyrtare, ka thënë se hetimi është duke vazhduar.