Kronikë e zezë

Për dhjetë vjet në rrugët e Kosovës kanë vdekur 1317 persona

Për dhjetë vjet në rrugët e Kosovës kanë vdekur 1317 persona

Është prezantuar raporti “Dekada e sigurisë 2010-2019”. Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi tha se nga viti 2010 deri në vitin 2019 në rrugët e Kosovës kanë humbur jetën 1 317 persona si dhe janë lënduar mbi 5 000 persona.

Ai ka theksuar se çdo vit në botë humbin jetën nga aksidentet rrugore rreth 1.3 milion njerëz.