Kronikë e zezë

Pas 5 orë ndjekje në ujërat e Vlorës, “Delta Force” dhe GDF kapin gomonen, në kërkim skafistët

Pas 5 orë ndjekje në ujërat e Vlorës, “Delta Force” dhe GDF kapin gomonen, në kërkim skafistët

Një gomone është sekuestruar pas 5 orë ndjekjeje hap pas hapi në zonën e Plazhit të Vjetër në qytetin e Vlorës.

‘Delta Force’ e qytetit të Vlorës, Guardia di Finanzia, dhe Roja Bregdetare e Vlorës kanë mundur të lokalizojnë gomonen dhe ta sekuestrojnë atë.