Kronikë e zezë

Shiti pronën e huaj, e kap policia

Shiti pronën e huaj, e kap policia

Policia e Kosovës ka raportuar se të mërkurën ka intervistuar një person të dyshuar lidhur me veprat penale “Falsifikim i dokumenteve”, “Mashtrim” dhe “Legalizim i përmbajtjes së rreme”.

Më 3 korrik ishte raportuar në Policinë e Kosovës një rast i shitjes së një prone të paluajtshme, pa dijeninë e pronarit, në vlerë 203 mijë euro.