Kronikë e zezë

Mbytet një person në liqenin e Radoniqit

Mbytet një person në liqenin e Radoniqit

Një person është mbytur të dielën pasdite në liqenin e Radoniqit, është njoftuar nga Policia e Kosovës.

Personi ishte nxjerrë nga uji dhe ishte dërguar në QKMF pa shenja jete. Dëshmitarët kanë thënë se e kanë nxjerrë viktimën nga uji dhe i kanë dhënë ndihmën e parë.