Kronikë e zezë

Dënohen dy të dyshuar në Gjilan për keqtrajtim të një gruaje

Dënohen dy të dyshuar në Gjilan për keqtrajtim të një gruaje

30 ditë paraburgim njërit e 30 ditë arrest shtëpiak i janë caktuar dy personave në Gjilan, për keqtrajtim të një gruaje.

Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit R. H., ndërsa refuzon kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit ndaj N. H., dhe i cakton masën e arrestit shtëpiak prej 30 ditësh.