Kronikë e zezë

Një i burgosur në Smrekonicë tenton të arratiset, dështon

Një i burgosur në Smrekonicë tenton të arratiset, dështon
Foto: Ilustrim

Shërbimi Korrektues i Kosovës (SHKK), ka njoftuar se rreth orës 12:00 sot, i burgosuri H.SH., kishte tentuar të arratisej nga Qendra Korrektuese në Smrekonicë.

Madje gjatë tentimit ai kishte kaluar edhe perimetrin e jashtëm të sigurisë, por siç është bërë e ditur stafi ka reaguar menjëherë dhe është parandaluar arratisja.