Kronikë e zezë

Një pronari të një internet-kafeje në Klinë i vidhen 22 kompjuterë

Një pronari të një internet-kafeje në Klinë i vidhen 22 kompjuterë
Foto: KOHA

Persona ende të panjohur në orët e mëngjesit të së martës kanë thyer derën dhe kanë hyrë e kanë vjedhur 22 kompjuterë në një internet-kafe në qytetin e Klinës.

Pronari i këtij lokali, Ardian Toplani, ka thënë për KOHËN, se vlera e dëmit që i është shkaktuar mbërrin në 30 mijë euro.