Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Raushiq të Pejës

Zhduket një vajzë në Raushiq të Pejës

Një vajzë është zhdukur në fshatin Raushiq në Pejë në orët e mbrëmjes të së hënës, është njoftuar në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.

“Ankuesi ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj”, është njoftuar nga Policia e Kosovës.